activiteiten: branding en externe communicatie

Klets, handgemaakte persoonlijke cadeaus

Klets is een uitermate creatief koppel dat bijzondere cadeaus maakt in eigen beheer. De cadeaus variëren van kussens en tafellakens tot lampenkappen en linnen dozen. Alles in huis ontworpen en geproduceerd.

De produkten komen vaak tot stand in samenspraak met de klant om het uiteindelijke resultaat zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo is het tafellaken bedrukt met alle namen van de familie erg populair bij ouders en grootouders. Worden lampenkappen voor bedrijven en kinderkamers gemaakt.

Tevens realiseert Klets regelmatig op maat gemaakte cadeaus voor organisaties. Uiteraard persoonlijk en duurzaam als blijvende herinnering.

En worden linnen dozen gemaakt als ultieme bewaardoos voor herinneringen aan dierbaren. Naast accessoires is Klets ook in te schakelen voor interieuradvies en -ontwerp. Uitgangspunt is het persoonlijk contact dat leidt tot een eindprodukt met een ziel. Vandaar dat ik voor Klets de pay-off ‘met hand en ziel gemaakt’ heb bedacht.

De webshop laat op een overzichtelijke manier de variëteit zien van de produkten en het persoonlijke dat de mensen achter Klets zo belangrijk vinden voor de produktie van hun produkten. Realisatie van de website door YellowLime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *