Gratis loopbaancoaching NL Leert door

De Nederlandse overheid wil graag dat mensen zich blijven ontwikkelen. Daarom kunnen alle werkenden, mensen zonder werk én zelfstandig ondernemers GRATIS loopbaancoaching krijgen gesubsidieerd door de Rijksoverheid.

Vragen die ik vaak krijg van cliënten zijn;
‘wat kan ik nu eigenlijk?’,
‘ik zit prima bij mijn huidige werk maar heb het gevoel dat er meer in zit’ of
‘ik heb al een aantal reorganisaties overleefd maar nu voel ik de bui hangen.’

Wil jij je heroriënteren op jouw loopbaan, meld je dan aan voor een 4 uur durend traject. Wacht niet te lang want de subsidie is beperkt beschikbaar.

HOE WERKT HET GRATIS
TRAJECT NL LEERT DOOR

De overheid heeft vanaf 1 december 2020 voor 55.000 mensen loopbaancoaching trajecten ter beschikking gesteld voor werkenden en mensen die werk zoeken in Nederland. Binnen en dag waren alle trajecten vergeven. Het is niet meer mogelijk in aanmerking te komen voor gratis loopbaancoaching. Desondanks kun je wel loopbaancoaching aanvragen en maak ik graag een offerte voor je. Tevens kan ik je op de wachtlijst zetten indien er in 2021 wederom subsidie beschikbaar gesteld wordt.

De subsidie ‘NL Leert door’ is populair, zeker in deze onzekere tijden als gevolg van bijvoorbeeld Covid-19. Afgelopen augustus was er ook subsidie beschikbaar en plek voor 20.000 trajecten die binnen een maand vergeven waren.

Wil je jouw loopbaanvragen beantwoord zien, vul dan onderstaand formulier in zodat ik vanaf 1 december een plek voor je kan reserveren. In het formulier stel ik je een paar vragen die nodig zijn om een registratie aan te vragen. Als je het formulier hebt ingevuld, neem ik contact met je op voor een copie ID en een toestemmingsverklaring. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en verwijderd zodra dat nodig is. Starten met het traject kan desgewenst in overleg wel eerder.

 

Geef aan wat je werksituatie is

Nieuw veld

4 + 13 =

Het belangrijkst in loopbaanbegeleiding is voor mij dat het een individueel traject is, waarin gekeken wordt naar de betrokken persoon, en dat is exact wat plaats heeft gevonden.

Gwendy

In between jobs

Ik heb de begeleiding als heel erg prettig en professioneel ervaren.
Bij mij was de vraag : Wat is er allemaal, wat wil ik eigenlijk en wat kan ik? Het was een erg leuke start voor mijn begeleider omdat ik zelf niet eens wist welke kant ik op zou willen.
Er werd goed geluisterd en meegedacht. Ik vond het grappig maar ook wel mooi om te zien dat mijn begeleider mij in 4 gesprekken zo goed als helemaal ‘kende’. Ik weet nu beter wat ik wil en hoe ik dat moet gaan zoeken.

Ik wil Richard heel erg bedanken voor alles, je hebt er voor gezorgd dat ik weer verder kan.
En ik weet dat als er wat is ik ook weer altijd terecht kan en dat is ook een fijn idee.

Suzanne

In between jobs

Top ervaring!

Soukayna

CDD Analist, Rabobank

Het is af en toe eng hoe dicht jij bij de werkelijke situatie komt zonder dat je er bij bent.

Dirk

Audit manager Rabobank

bij onze 1e ontmoeting was ik wat wantrouwig, dat kwam door mijn eigen ervaring. Richard heeft daar vrij snel een andere draai aan kunnen geven op een hele goede, fijne en positieve manier.
Vakwerk, een man die weet waar hij het over heeft, heel fijn en kundig geholpen en meer inzicht in mijn kunnen en toekomst gekregen.
ik ben heel erg tevreden!

Gabriëlle

Office manager

Erg prettige vorm van samenwerking met Richard. Ongedwongen en natuurlijk.

Daan

Business Development, Arcadis

Coachtrajecten verzorg ik voor onder andere de volgende organisaties: