Gratis loopbaancoaching NL Leert door

De Nederlandse overheid wil graag dat mensen zich blijven ontwikkelen. Daarom kunnen alle werkenden, mensen zonder werk én zelfstandig ondernemers GRATIS loopbaancoaching krijgen gesubsidieerd door de Rijksoverheid.

Vragen die ik vaak krijg van cliënten zijn;
‘wat kan ik nu eigenlijk?’,
‘ik zit prima bij mijn huidige werk maar heb het gevoel dat er meer in zit’ of
‘ik heb al een aantal reorganisaties overleefd maar nu voel ik de bui hangen.’

Wil jij je heroriënteren op jouw loopbaan, meld je dan aan voor een 4 uur durend traject. Wacht niet te lang want de subsidie is beperkt beschikbaar (1 op 178 werkenden in Nederland).

HOE WERKT HET GRATIS
TRAJECT NL LEERT DOOR

De overheid stelt 50.000 loopbaancoaching trajecten beschikbaar (1 op de 178) voor werkenden en mensen die werk zoeken in Nederland. Door onderstaand formulier in te vullen, kan ik je aanmelden voor een loopbaancoaching traject. Een verplichte arbeidsmarkt scan is onderdeel van het traject.

De subsidie ‘NL Leert door’ is populair, zeker in deze onzekere tijden als gevolg van bijvoorbeeld Covid-19. Afgelopen augustus was er ook subsidie en plek voor 20.000 trajecten die binnen een maand vergeven waren.

Wil je jouw loopbaanvragen beantwoord zien, vul dan onderstaand formulier in zodat ik vanaf 1 december een plek voor je kan reserveren. In het formulier stel ik je een paar vragen die nodig zijn om een registratie aan te vragen. Als je het formulier hebt ingevuld, neem ik contact met je op voor een copie ID en een toestemmingsverklaring. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en verwijderd zodra dat nodig is.

 

Geef aan wat je werksituatie is

Nieuw veld

10 + 6 =

Het is af en toe eng hoe dicht jij bij de werkelijke situatie komt zonder dat je er bij bent.

Dirk

Audit manager Rabobank

bij onze 1e ontmoeting was ik wat wantrouwig, dat kwam door mijn eigen ervaring. Richard heeft daar vrij snel een andere draai aan kunnen geven op een hele goede, fijne en positieve manier.
Vakwerk, een man die weet waar hij het over heeft, heel fijn en kundig geholpen en meer inzicht in mijn kunnen en toekomst gekregen.
ik ben heel erg tevreden!

Gabriëlle

Office manager

Erg prettige vorm van samenwerking met Richard. Ongedwongen en natuurlijk.

Daan

Business Development, Arcadis

Coachtrajecten verzorg ik voor onder andere de volgende organisaties: