Slide background

Iedereen heeft recht op espresso.

Ik doe aan 'espresso sospeso'. Drink jij met mij een espresso

dan bepaal jij aan wie ik een andere espresso weggeef.

Creëren

Ik geloof in de alchemie van de drie vakgebieden waarin ik werkzaam ben; creatie, communicatie en coaching.

Bewust (h)erkennen van gedrag is hierin leidend. Gericht op individuen, teams en organisaties die een actieve bijdrage willen leveren aan de eigen ambities óf die van de organisatie waar je voor werkt. De belofte is: het ervaren van zichtbaar resultaat in de ontwikkeling van mens én organisatie.

Voor mij is de combinatie van communicatie, coaching en creatie geheel natuurlijk geworden. Een empathisch, analytische houding ten aanzien van de vraag is bij allen nodig; goed kijken, luisteren, soms provoceren en bovenal creatief zijn. Maar vooral door er volledig te zijn. Ingrediënten om nieuwsgierig te blijven en vaardigheden die ik ontwikkeld heb omdat ze van nature bij me passen.

Opgeleid als grafisch ontwerper en coach heeft mijn werk vooral impact als ik kan creëren. Vanuit de vraag een concept creëren dat gevisualiseerd wordt. Signatuur, beeld en reflectie krijgen inhoud doordat de ander zichzelf herkent in het verhaal. Creëren kan zowel in corporate omgevingen plaatsvinden als voor individuen (zakelijk of privé). Van concept tot drukwerk, van vraag tot visualisatie.

In onderstaande afbeelding heb ik mijn persoonlijke  Why, How en What samengevoegd met mijn visie en de waarden die voor mij nodig zijn om resultaat te behalen en vooral plezier te hebben in datgene wat ik doe.

RDC_Positionering_NOV2019_Web
RichardDraaijer_LinkedIn

Richard Draaijer
Leidsche Rijn, Utrecht
06 2505 3263
richard@richarddraaijer.nl
www.richarddraaijer.nl

Missie

Ik creëer waarde voor mens en organisatie door gedrag bewust én visueel te maken. De nadruk leggen op het effectief samenwerken van hoofd, hart en handen. Zodat samenwerken volledig in dienst kan staan van een gezamenlijk doel dat gebaseerd is op oprechte motivaties.

Visie

Ik zie een toekomst voor me waarin een ieder voor zichzelf in staat is het leven te leiden zonder oordeel naar zichzelf of naar elkaar en verantwoordelijkheid wil nemen voor de eigen keuzes; er volledig kunnen zíjn. Durven kiezen voor de overvloed aan talenten en kwaliteiten die ieder mens bezit. Als ik dit bij zeven personen in mijn omgeving kan realiseren dan ben ik er van overtuigd dat dit een positieve besmetting heeft op zeven andere personen in mijn directe nabijheid. En die zeven worden dan al snel een veelvoud van zeven. Net als bij de zwerm spreeuwen.

LinkedIn
Instagram
Instagram
Twitter
Facebook